Openbare basisschool voor ErvaringsGerichtOnderwijs

OBS de Bonckert is een onderdeel van Stichting Invitare openbaar onderwijs.

Stichting Invitare Openbaar Onderwijs is een organisatie voor primair openbaar onderwijs in het Land van Cuijk en de kop van Noord-Limburg. De tien basisscholen – waaronder een school voor speciaal basisonderwijs – zijn gelegen in Boxmeer, Cuijk, Gennep, Grave, Mill & Sint Hubert en Nieuw Bergen. Onze scholen hebben een gevarieerd aanbod. Zo wordt er zowel regulier, als Dalton, Jenaplan, Jeelo en Ervaringsgericht onderwijs gegeven.

Logo Invitare nodigt uit PNG

Zoals de naam aanduidt staat het uitnodigend karakter centraal. Iedereen is welkom! Alle kinderen, aan wie passend verantwoord onderwijs kan worden aangeboden, mogen meedoen. De medewerkers nodigen we uit deel te nemen aan het proces om de kinderen het beste onderwijs en de beste zorg te geven, waarbij ieder kind zichzelf mag zijn en de aandacht krijgt dat het nodig heeft. Dit kan uiteraard niet zonder de grote betrokkenheid van onze ouders. Op onze scholen is er dan ook een open communicatie, waarbij altijd een luisterend oor geboden wordt. Samen zorgen wij ervoor dat de kinderen zich veilig en geborgen voelen.

Het handje in het logo van de stichting staat symbool voor de handreiking, die we u graag willen bieden: vanuit Invitare kunt u rekenen op de bezieling, inzet en kundigheid van al onze medewerkers!

Voor meer informatie kunt U nog kijken op www.stichting-invitare.nl